Dakgoot reinigenHet is een klus die vaak over het hoofd wordt gezien, maar het is zeker niet onbelangrijk: de dakgoot schoonmaken. Als je goten niet meer goed doorstromen kan je overstromingen en lekkage krijgen.


Daarom is het belangrijk om de dakgoot minimaal één keer per jaar goed schoon te maken.


KW- ALL CLEAN beschikt over jarenlange ervaring en heeft voor elke dakgoot dan ook de juiste oplossing. We beschikken over allerhande materialen die steeds zorgen voor een uitmuntend resultaat.

Zonnepanelen onderhoudKW- ALL CLEAN biedt u ook het reinigen van zonnepanelen aan waardoor het rendement weer tussen de 3 a 5% kan opkrikken. Wij bieden dit aan een zeer gustige tarief aan! Vraag steeds een vrijblijvende offerte.


Door regenval en uitlaatdampen van verkeer ontstaat er al gauw een grauwsluier. De aangroei van mos en algen doet de rest. En voor u het weet, is de opbrengst van uw milieuvriendelijke investering fors gedaald.


Onze telescopische borstel is ook ideaal om bij minder goed bereikbare zonnepanelen te komen.


Daarvoor gebruiken we een speciale borstel die de werking van uw kostbare panelen niet aantast. Het resultaat: uw milieuvriendelijke investering rendeert weer optimaal.

Dak ontmossen/reinigenEen kleine hoeveelheid mos op een nieuw of een recent gerenoveerd dak zal over het algemeen weinig kwaad kunnen.


Op wat oudere meer poreuze pannen kan mos op en duur wél schadelijk zijn. Mos kan immers veel vocht vasthouden en het vochtige mos kan al snel een voedingsbodem worden voor andere soorten vegetatie (onkruid en grassen) die in het mosbed wortel gaan schieten.


Deze wortels gaan dan in en onder de dakbedekking groeien wat weer leidt tot vochtschade aan het dak. In de winter kunnen de problemen door indringing van vocht vervolgens verergeren en kunnen er haarscheurtjes in de pannen of leien gaan ontstaan.


Uw woning heeft meteen een jongere uitstraling en zorgt dan ook meteen voor een frisse verschijning.

Waarom kiezen voor Dak & Gootreiniging W


Ons team is heel ervaren en beschikt ok over de juiste materialen. Het lijkt voor vele mensen een leuke klus maar zorg vooral voor uw eigen veiligheid.

Wij hebben veiligheidskledij en gekeurde toestellen die zorgen dat de hele opdracht vlot kan verlopen zonder enige risico. 

Webdesign: jcentertainment.be - info@jcentertainment.be  0475 21 22 30  Alle rechten voorbehouden